50 yıl yaş üzerinde aşağıdaki ürünler için onun menüsünde değil:
Alkol, baharatlı yemek, çünkü onların giriş menopoz belirtileri için katkıda bulunur: terleme ve sıcak basması.
Tuz ve tuzlu gıdalar: salatalık, domates, sosis, sosis, füme etler. Tuz kemiklerden kalsiyum leaching, kışkırtır, hangi osteoporoz riskini artırır. Bu, sırayla, kırıklar ve Engelli yüz.
Pasta ürünleri, yağlı yemekler, tatlılar. Tüm bu ürünlerin sete kilolu katkıda yanı sıra meme kanser oluşumu riskini artırabilir.
Günlük fiziksel aktivite
Günlük fiziksel aktivite
Günlük egzersiz kadınlar için 50 yıldır kendi sağlığını korumaya zorunlu bir koşulu var.
Ancak, uygun olmalıdır bazı öneriler şunlardır:
Keskin yamaçları ve Mahi ayakları yerine getiremez.
Egzersizler arasında tatili 15 saniye içinde olması gerekir. Geri kalan başarısız olursa, aralığı bir dakika kadar artırılmalıdır.
Çalışan ve daha iyi çöp atlama, en iyi seçenek tempolu oluyor yürüme.
Tanıtmak yeni egzersizler fazla bir kez 30 gün içinde olmalıdır.
Egzersiz sırasında nefes derinden ve eşit gerekir.
Sadece başladı bir kadın varsa, güç egzersizleri terk. Sadece 3 ay sonra başlayabilirsiniz.
Tesisin tamamlanmasından sonra dinlenmek gerekir.
Şekil-in oluştur menüsü
Menüler aşağıdaki ilkelere dayandırılmalıdır:
Şekil-in oluştur menüsü
Diyet bitki kökenli ürünlerde dayanmalıdır. Her gün masaya mevcut meyve ve sebze yanı sıra Yeşiller olması gerekir. Onların sayısı toplam bir kitle yüzdesi ile % 50'den az olmamalıdır.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ürünler vitamin a, b kompleks, pp ve çoklu doymamış yağ asitleri içeren gıdalar tüketmek için gerekli olan e. zengin olmalı.
Yedikten sonra sarhoş olmamalı. En az yarım saat önce bir kadın içki bir içki olması gerekir.
Sık sık, ama küçük porsiyonlar yemelisin. Bu mide duvar germek değil ve organizma sindirim gıda enerji dolu üzerinde harcanacak değil.
Proteinli besinleri her kadın menülerde bulunması gerekir. Vurgu üzerinde az yağlı balık, deniz ürünleri, kümes hayvanları seven yer almalıdır. Et yemekleri Dana ve tavşan da hazırlayabilirsiniz.
Porsiyon bir kerede en fazla 300 gr olmalıdır.
Menü dengeli olmalıdır: numarası proteinler - %20, karbonhidrat - 35 %'numarası. Vitamin-mineral kompleksleri alımı normal esenlik kadınların zorunlu bir durumdur.
Overeating kaçının için gerekir dikkatle gıda çiğnemek için üstünde belgili tanımlık gitmek atıştırma vazgeçmek. Eğer bir kişi yavaş yavaş, sonra daha erken doygunluk yemek.
Bir hafta sağlığına zarar vermeden, en çok bir kilo kilo kaybedebilir. Bu işlem uzun olsa bozulma ve tırmandığı çeşitli hastalıkları önlemek olacaktır.
Alkol, baharatlı yemek, çünkü onların giriş menopoz belirtileri için katkıda bulunur: terleme ve sıcak basması.
Tuz ve tuzlu gıdalar: salatalık, domates, sosis, sosis, füme etler. Tuz kemiklerden kalsiyum leaching, kışkırtır, hangi osteoporoz riskini artırır. Bu, sırayla, kırıklar ve Engelli yüz.
Pasta ürünleri, yağlı yemekler, tatlılar. Tüm bu ürünlerin sete kilolu katkıda yanı sıra meme kanser oluşumu riskini artırabilir.
Günlük fiziksel aktivite
Günlük fiziksel aktivite
Günlük egzersiz kadınlar için 50 yıldır kendi sağlığını korumaya zorunlu bir koşulu var.
Ancak, uygun olmalıdır bazı öneriler şunlardır:
Keskin yamaçları ve Mahi ayakları yerine getiremez.
Egzersizler arasında tatili 15 saniye içinde olması gerekir. Geri kalan başarısız olursa, aralığı bir dakika kadar artırılmalıdır.
Çalışan ve daha iyi çöp atlama, en iyi seçenek tempolu oluyor yürüme.
Tanıtmak yeni egzersizler fazla bir kez 30 gün içinde olmalıdır.
Egzersiz sırasında nefes derinden ve eşit gerekir.
Sadece başladı bir kadın varsa, güç egzersizleri terk. Sadece 3 ay sonra başlayabilirsiniz.
Tesisin tamamlanmasından sonra dinlenmek gerekir.
Şekil-in oluştur menüsü
Menüler aşağıdaki ilkelere dayandırılmalıdır:
Şekil-in oluştur menüsü
Diyet bitki kökenli ürünlerde dayanmalıdır. Her gün masaya mevcut meyve ve sebze yanı sıra Yeşiller olması gerekir. Onların sayısı toplam bir kitle yüzdesi ile % 50'den az olmamalıdır.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ürünler vitamin a, b kompleks, pp ve çoklu doymamış yağ asitleri içeren gıdalar tüketmek için gerekli olan e. zengin olmalı.
Yedikten sonra sarhoş olmamalı. En az yarım saat önce bir kadın içki bir içki olması gerekir.
Sık sık, ama küçük porsiyonlar yemelisin. Bu mide duvar germek değil ve organizma sindirim gıda enerji dolu üzerinde harcanacak değil.
Proteinli besinleri her kadın menülerde bulunması gerekir. Vurgu üzerinde az yağlı balık, deniz ürünleri, kümes hayvanları seven yer almalıdır. Et yemekleri Dana ve tavşan da hazırlayabilirsiniz.
Porsiyon bir kerede en fazla 300 gr olmalıdır.
Menü dengeli olmalıdır: numarası proteinler - %20, karbonhidrat - 35 %'numarası. Vitamin-mineral kompleksleri alımı normal esenlik kadınların zorunlu bir durumdur.
Overeating kaçının için gerekir dikkatle gıda çiğnemek için üstünde belgili tanımlık gitmek atıştırma vazgeçmek. Eğer bir kişi yavaş yavaş, sonra daha erken doygunluk yemek.
Bir hafta sağlığına zarar vermeden, en çok bir kilo kilo kaybedebilir. Bu işlem uzun olsa bozulma ve tırmandığı çeşitli hastalıkları önlemek olacaktır.
Yorumlar
Yorum Gönder